Rólunk

Hogy a mosás ne legyen időrabló tevékenység

Mint világutazó, az ötcsillagos hotelek rendszeres vendégeként az egyik kedvenc szolgáltatásaim közé tartozott annak a felemelő luxusnak az érzése, hogy a mosandó kedvenc darabomat könnyedén a kilincsre akaszthattam, hogy később a szobába visszatérve, frissen és újszerű állapotában, gyönyörűen össezhajtogatva fogadhasson.

Számomra a mosás mindig is a szükséges időrabló tevékenységek egyikét jelentette -és korábban jómagam is kislakásban élőként, mindig problematikus volt a szárítón lévő tiszta ruhák kerülgetése, a vasalás-hajtogatásról nem is beszélve.
Később pedig azt vettem észre, hogy a bejárónőknek sem igen kenyere a mosás, így számukra általában csak a háztakarítás maradt, mert a ruhákat illetően, valahogy soha nem közelítette meg az általam megszokott, prémium komfortérzést, melyre mindig vágytam. Nagyszerű érzés az, amikor a mindennapi teendők sokaságában letehetünk némi terhet, hogy fellélegezzünk a ránk váró feladatokból. Hiszem, hogy mindannyian megérdemlünk egy kis extra törődést, melytől egy kissé jobban érezzzük magunkat.

Családi vállalkozásból induló, immár szakképzett mosodai csapatunk a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végzi a dolgát, mert a legfőbb küldetésünk az Ön maximális elégedettsége. A nagyüzemi, sokszor felületes mosás-vasalást végző szolgáltatókkal ellentétben, nálunk minden egyes ruhadarabot külön körültekintéssel kezelünk, életre kel minden textil, melyet áthat az az elkötelezett szeretet, mellyel Önt szolgáljuk.

 A magas minőség tudatában és az Ön bizalma érdekében, minden egyes ránk bízott ruhaneműért maximális garanciát vállalunk.