Hogyan spórolhat meg a vállalkozása heti 5-10 munkaórát
és költséget a mosás-vasalás kapcsán?

A háztól-házig mosoda és vasalási szolgáltatás: közületek, éttermek, hotelek és szállásadók részére

Mert mi- igény szerint, a lehető legrövidebb időn belül, akár 24 órán belül is szállítunk.

Míg egyes mosodák magas árakkal dolgozhatnak, nem ez az általános. Az oldalunkon kínált exkluzív kedvezmények és speciális ajánlatok révén, kiváló lehetőséget nyújtunk a költséghatékony mosásra. Nézzen körül szolgáltatásaink között, és győződjön meg arról, hogy versenyképes árakkal rendelkezünk anélkül, hogy csökkentenénk a minőséget.

Amennyiben megrendeli és kipróbálná a szolgáltatást, úgy felajánlunk Önnek egy próbamosást, hogy lássa, milyen velünk a közös munka.

Ha még nem számolt volna utána, ajánlatos egy kalkuláció elvégzése hogy mennyit spórol, ha nem maga végzi a végeérhetetlen, fáradságos textiltisztítást.

[stm-calc id="5471"]

Mit nyer vele?

-Min heti 5-10 óra plusz időt, melyet a vállalkozásába fektethet
-Nem szükséges külön alkalmazottat felvennie, mellyel nem kevés költséget csökkenthet
-A friss textíliák készen és időben érkeznek a munkahelyre
-A működési költségeket jócskán csökkenti, hiszen a készülékamortizáció
mosógépvásárlást spórolhat meg vele
-A nagy mennyiségű textília mosására hosszútávon alkalmatlan
kisteljesítményű -lakossági mosógép éves cseréjétől szabadulhat meg.

Hogyan történik mindez?

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendeli a számárra alkalmas időpontot, mi pedig ott leszünk és elhozzuk, majd a kért időpontban visszaszállítjuk a tiszta textíliát.

Értjük az időben történő szállítás fontosságát. Részünkről a garancia azonban nemcsak ígéret, hanem valóság. Rugalmas ütemterveink, pontos logisztikánk és az előre tervezett kiszállítási idők biztosítják, hogy ügyfelünk időben és kifogástalan állapotban kapja meg darabjait.. Amennyiben bármilyen váratlan helyzet adódna, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a gyors megoldások érdekében.”

Teljesen megértjük az időhiányt, és éppen ezért kínáljuk kényelmes szállítási szolgáltatásunkat. Nincs szükség arra, hogy személyesen elvigye a ruhákat – egyszerűen hagyja az időigényes feladatot ránk! Gyors és hatékony házhozszállításunkkal Önnek csupán egy kattintásba kerül a kényelmes és gondtalan szolgáltatás élvezete.”

Van minderre egy ilyen munkavállalóm/személyzetem, így biztos jobban megéri, mint kiadni””

Teljesen megértjük az önálló munkavállaló személyzet fontosságát. Azonban szolgáltatásaink nem csupán a költségekről szólnak. Az Ön idejének megtakarítása, a minőségi szolgáltatás és a problémamentes munkafolyamat mind olyan előnyök, amiket egyéni munkavállaló nehezen biztosíthat. Cégünk kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a ruhái kezelése során Ön teljes mértékben elégedett legyen, miközben a mindennapi feladataihoz is több idő jut.”

Teljesen megértjük, hogy minden ruhadarabnak és textilnek értéke van. Szolgáltatásaink rugalmasak, és már 10kg minimális mennyiséggel el lehet indulni. Legyen szó egészen egyedi, különleges textíliáról- minden darabra figyelmet fordítunk, és gondoskodunk róluk. Garantáljuk, hogy minden egyes darabot a legjobb gondossággal kezelünk, függetlenül attól, hány van belőlük!”

Adja meg adatait, hogy mielöbb kipróbálhassa tesztszolgáltatásunkat egy próbamosás erejéig, hogy jómaga győzödjön meg az általunk nyújtott minőségről.

Mindez e kért időpontban való elszállítást, az igényelt szolgáltatást és a megrendelt időben való visszaszállítást tartalmazza.

Továbbiakban pedig a tervezett mennyiség és a rendszeresség függvényében tudunk majd egy kedvező ajánlatot biztosítani.

 

Ügyfélszolgálati email, telefonszám, akár élő chat lehetőség beiktatása. (ikonokat betenni)

Kinek való? 
Ha fontos vállalkozásának az idő-és energiamegtakarítás, a rugalmasság, költséghatékonyság a környezettudatosság és a kényelem, egészen biztosan jól jár a szolgáltatásunkkal.

Kinek nem való?
Amennyiben vállalkozása saját mosodát üzemeltet, rengeteg idővel és kisebb textilmennyiséggel bír, akár élvezik a közösségi mosodát, vagy nincs elérhető címzési pont, akkor mindez nem az Önöknek szól.

Csapatunk

Az első számunkra az Ön igénye és mi soha nem teregetjük ki a szennyest!

Partnereink:

napimuzsa