Hogyan működik?

Elfogadunk mindenféle utcai- munkahelyi viseletet, beleértve ingeket, blúzokat, nadrágokat, szoknyákat, öltönyöket, és még sok mást. Amennyiben bizonytalan lennél, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Heti- de akár napi rendszerességgel jövünk az irodába átvenni a ruhákat, majd a tisztítás és vasalás után visszaszállítjuk őket. A pontos időpontokat igény szerint egyeztetjük.

Bármikor módosíthatod a kiválasztott csomagodat, ha az igényeid változnak. Elegendő egy előzetes értesítés a változtatásokról.

Minden ruhát környezetbarát és hatékony tisztítási eljárással kezelünk, hogy megőrizzük a ruhák minőségét.

Bár rendkívül ritka, hogy sérült vagy elveszett ruhadarabok előfordulnak, de amennyiben ez mégis bekövetkezik, vállaljuk a kártérítési felelősséget.

Elfogadunk különböző fizetési módszereket, beleértve bankkártyát és online átutalást is. A díjakat általában egyszeri, vagy a csomag függvényében havi számlázás alapján állítjuk ki.

Az árak a kiválasztott csomag és a ruhák súlya alapján változnak. Az árak részletes leírását a weboldalon találod.

A feliratkozás egyszerű és gyors. Látogasd meg a weboldalunkat, válassz egy csomagot, majd kövesd az ott található útmutatást.

Az egyedi kéréseket kérjük, jelezd a rendelés leadásakor és elkülönítve készítsd elő számunkra, vagy lépj velünk kapcsolatba, hogy részleteket egyeztetni tudjuk.

Az irodai mosodai szolgáltatásunk kényelmes, időt takarít meg, és garantáltan tiszta és vasalt ruhákat biztosít a munkahelyi megjelenéshez.

Mi a menete?

 1. Foglalj időpontot:
 • Kezdd el az időspórolást azzal, hogy egyszerűen foglalsz egy időpontot velünk. Nincs más teendőd, mint kiválasztani egy megfelelő időpontot, ami  jó a ruhák átvételére és visszaszállítására az irodádban vagy akár az otthonodban.
 • Az időpontok egyszerűek és testre szabhatók, ami tökéletesen illeszkedik a na pirendedhez.
 1. Készítsd elő a ruháidat:
 • Miután lefoglaltad az időpontot, egyszerűen helyezd el a tisztítandó ruhákat az általunk biztosított zsákokban és hagyd ott nekünk megadott helyen. A ruhák átvételét és visszaszállítását mi gondoskodunk róla.
 • Nem kell szétválogatni vagy címkézni, csak tedd oda a ruhákat a megadott helyre, és mi minden mást intézünk.
 1. Dolgozz nyugodtan:
 • Amíg te dolgozol vagy pihensz, mi gondoskodunk a ruhák tisztításáról és vasalásáról.
 • Ne legyen gondod a mosó- és a vasalógépek működtetése vagy a hosszadalmas házimunka miatt. Hagyd, hogy mi gondoskodjunk róla, hogy te nyugodtan folytathasd a dolgaidat.
 1. Kapd vissza frissen:
 • A kért időpontban friss, tiszta és vasalt ruhák érkeznek majd vissza hozzád. Nincs gondod semmire, mint élvezni az illatos, makulátlan ruhákat, és azt,  hogy eggyel több teher kerül le a válladról anélkül, hogy bármilyen erőfeszítést kellene tenni érte.
 • A ruháid mindig kifogástalan állapotban lesznek, és készen állnak a munkahelyi vagy egyéb tevékenységekhez.